Corona och scoutmöte

15 mars, 2020 av Cajsa Fransson

Hej alla scouter och scoutföräldrar!

Med anledning av corona så vill vi gå ut med lite information.
Vi kör på med scoutmöte som läget är. Scouterna centralt och distriktet råder oss till det.
Men såklart följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer så har scouten (eller för den delen scoutledaren) några som helst symptom så ber vi er stanna hemma.

VI KÖR MÖTEN MEN VI GÅR INTE IN!!!

Så nu mer än någonsin gäller kläder efter väder.
Vi kan med kort varsel ställa in möten, antingen för att de generella riktlinjerna ändrar sig, eller för att vi har för få ledare. Vi har såklart också stor respekt för scouter som väljer att inte komma.

Evenemang; då våra kommande evenemang ligger en bit fram i tiden så kommer vi ta beslut efter hand.

2 april 19.30. Nomineringsmöte+ styrelsemöte. Kommer genomföras som vanligt. Men vill du nominera dig själv eller någon annan så går det lika bra att meddela mig eller Jessica det i förväg.

23 april 18.30 Årsstämma. I nuläget genomförs det som vanligt men kan komma att ändras till utomhus eller digitalt.

9 maj. Hallandsyxan. Vi hoppas verkligen att detta kan genomföras men om inte så vidtar vi åtgärder såklart. Vi har nu ännu större behov av funktionärer (så att vi kan hålla uppe styrkan även om många är sjuka) så anmäl er gärna till Jessica, Malin eller mig (Cajsa).

En scout möter svårigheter med gott humör!
MVH Cajsa, ordförande