Sista anmälningsdag till Vässarö

10 maj, 2020 av Cajsa Fransson

Sista anmälningsdag idag! Vässarö, vi kommer!

Hur tänker de på Vässarö?
Jo, så länge det går planerar de att genomföra lägren på ön. De kör så det ryker och inte förrän en vecka innan tar de definitivt beslut om att köra eller ställa in. De kommer helt att följa folkhälsomyndighetens och scoutförbundets rekommendationer.
Hade lägret varit idag så hade vi inte kunnat åka pga. den reserestriktion som finns. Så den hoppas vi att de lättar på. Men gör det bara det så åker vi!
Det finns alltså ingen risk i att anmäla sig. Ställer Vässarö in så får vi pengarna tillbaka.

I Gullbrandstorp har vi sagt att om det blir inställt så kommer vi att hålla läger i närområdet. Man får då självklart själv välja om man vill vara med eller inte. Men man kommer inte att stå utan läger vecka 30.

Vad händer på Vässarö?
Vi har fått klartecken på vårt önskade program och vi skall göra så mycket kul saker. Segla, paddla, gå trapperspår och mycket, mycket mer. Vi är väldigt många vuxna som skall med så vi kommer kunna vara med överallt vi har lust till.

Det kommer att bli fantastiskt roligt! Så gå in och anmäl er IDAG!!! (idag är sista anmälningsdag)

Vi ser fram emot att ha era scouter med oss! /Lägerledarna